Indicators on su tesisatçısı You Should Know

Wiki Article

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Su kaçağı varsa ve sizin dairenizde veya alt katta belirtileri yoksa yan komşunuzun dairesinde sorun ortaya çıkabilir. Ya da alt kat komşunuzun yan dairesinde de sorun görülebilir.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük gardenımcımızdır.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Son yıllarda kullanımı daha çok yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Bizi aradığınızda uzman ekibimiz adresinize su kaçak tespit cihazı ile birlikte gelir, tüm tesisatınızı kontrol eder ve sorunun kaynağını bulur.

Su kaçağının yerini bulma işlemi su kaçak tespiti konusunda kullanılan bazı teknik ekipmanlar bulunuyor. Bu ekipmanları aşağıda sıraladık peki evde cihaz olmadan su kaçağının yerini bulma nasıl yapılır su kaçağı tespit bu konuda sayfamızın sonunda detaylı anlatım bulabilirsiniz.

Düzenli olarak bu tesisatların bakımını yaptırmak isteyen kişiler de yine tesisatçıya başvurmak durumundadır.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi present day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Your browser isn’t supported any more. su kaçağı tespiti Update it to obtain the very su kaçağı tespit best YouTube working experience and our hottest capabilities. Learn more

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Kırmadan istanbul su kaçağı bulma ve tespit sorunları için sizlere 7/24 destekvermek için hazır olan sitemizi değerlendirebilir gerekli bilgileri alabilir ve su kaçağı tespiti kırmadan su kaçağı bulma

Report this wiki page